Podnikateľské a konkurenčné prostredie v Slovenskej republike - Chlebíková, Darina
Podnikanie a podnikateľské prostredie na Slovensku z hľadiska príležitostí a bariér jeho rozvoja. Etapy vývoja, ktoré boli ovplyvňované politickými, ekonomickými a štrukturálnymi zmenami. Svetové ekonomické fórum - ďalšie výzvy a bariéry.