Návrh používateľského rozhrania nástroja Database architect (druhý zo série článkov) - Blahušiak, Martin
Návrh používateľského rozhrania, ktoré pokrýva jednotlivé funkcionality nového nástroja. Celkový návrh používateľského rozhrania je rozdelený do dvoch skupín. Prvú tvoria používateľské rozhrania pre základné a modelovacie funkcionality a druhú tvoria používateľské rozhrania pre sprievodcov a funkcionality transformácie.