Náklady finančných ťažkostí v optimalizácii kapitálovej štruktúry podniku - Jaroš, Jaroslav
Tradičné kritérium optimalizácie nákladov pri formovaní optimálnej kapitálovej štruktúry. Nový nekonvenčný pohľad na štruktúru vlastného imania a záväzkov spolu - koncepcia shareholder value. Zručnosti a znalosti finančného manažéra pri riešení kapitálovej štruktúry.