Sarbanes - Oxleyho zákon ako inšpirácia pre vznik nových, moderných a účinných noriem v oblasti auditu - Kareš, Ladislav
Vznik a pôsobnosť SOX zákona. Nezávislosť audítora a zodpovednosti výboru pre audit. Dosah a vplyv americkej legislatívy na SR.