Nové pravidlá pre nastavenie finančnej stability bánk a poisťovní - Meluchová, Jitka, 1965-
Dôsledky globálnej recesie na vývoj finančného trhu vo vybraných subjektoch (banky a poisťovne) a analýza faktorov, ktoré majú vplyv na ich dosahované ekonomické výsledky. Riziká, ktoré ovplyvňujú vykonávanie finančnej činnosti v bankách a poisťovniach vo väzbe na nové pravidlá kapitálových požiadaviek.