Finding the best way to share budget in health care - Daichman, Svetlana
Vývoj portfólia zdravotných služieb v Izraeli. Racionálne prístupy k nastaveniu priority služieb v zdravotníctve. MCDA - viackriteriálna rozhodovacia analýza. Kvantitatívna analýza výkonnostnej matice. Metóda Delphi.