Uspokojenie pohľadávok veriteľom alebo samovykonateľné práva veriteľa - Csach, Kristián
Aplikačné problémy so záložným právom a jeho výkonom v Slovenskej a Českej republike. Ochrana spotrebiteľa vo finančných službách. Právna ochrana a ekonomické riziká, ktoré môžu odradiť spotrebiteľa od presadzovania si práv.