Teórie motivácie zamestnancov - Remiáš, Peter
Teoretické pozadie motivácie. Pojem pracovná motivácia. Motivačné teórie. Maslowova hierarchia ľudských potrieb. Pracovná motivácia podľa McClellanda. Herzbergova dvojfaktorová teória. Procesné teórie.