Evropské bankéřské rody - Rothschildové a Petschkové - Kalabis, Zbyněk
Pokračovanie článku z predchádzajúceho čísla o významných bankárskych rodinách v Európe. Počiatky legendy o rode Rothschildových a zabudnutých magnátoch rodu Petschkových.