Implementácia hodnotenia úrovne nadobúdania vedomostí vo vyučovacom procese - Andrejovský, Pavol, 1975-
Vyhodnotenie vedomostí a zručností študentov Podnikovohospodárskej fakulty Ekonomickej univerzity v Bratislave na základe zisťovania ich stavu pred a po absolvovaní vzdelávacích činností.