Medzinárodný politický marketing, verejná diplomacia a mäkká moc - Zvončeková, Janka
Medzinárodný politický marketing v sebe zahŕňa pojmy ako verejná diplomacia, marketing štátov, medzinárodná politická komunikácia, imidž štátu, či mäkká moc. Definícia a preskúmanie vzťahov uvedených pojmov v teoretickej aj praktickej rovine.