Hospodársko-politické implikácie inštitucionálnej komplementarity - Fifeková, Elena
Vplyv inštitucionálnej kvality vyjadrenej kvalitou správy vecí verejných na ekonomickú úroveň tranzitívnych ekonomík strednej a východnej Európy a krajín Východného partnerstva. Vzťah inštitucionálnej kvality a ekonomickej výkonnosti pomocou neparametrickej metódy DEA využitím indikátorov World Economic Forum and Worldwide Governance.