Port pricing - strategies component of the integrated management system - Vîrlănuţă, Floriana Oana
Vlastnosti prístavného riadiaceho systému. Význam zmien v prístavoch pre vývoj udržateľného manažérskeho systému. Reformy v prístavoch podľa Európskej komisie. Príklady riadenia prístavných služieb v Galati a Constanţa.