Možnosti modelovania Európskej integrácie – návrh kombinovaného prístupu CGE modelu a viackriteriálneho rozhodovania - Petríková, Kristína
Vybrané prístupy ku kvantitatívnemu modelovaniu procesu Európskej integrácie v podmienkach Slovenska. Navrhnutie potenciálneho modelového rámca, ktorý by mohol slúžiť na tieto účely – predstavujúci kombináciu modelov všeobecne vypočítateľnej rovnováhy a metód viackriteriálneho rozhodovania.