Ako zmeniť nie na áno - Kramárová, Zlatica
Rozhovor s novým riaditeľom hotela Elizabeth v Trenčíne. Pôsobenie Tiago Viganó na Slovensku. Ako vidí pracovné nasadenie na Slovensku. Problém fluktuácie v turizme. Spôsob riadenia leading by example. Ohodnocovanie za prácu. Využívanie skúseností zo zahraničia. Ako vidí slovenské služby.