Amanresorts - Mištík, Richard
Amanresorts ide proti trendu hotelov s čo najväčším počtom izieb. Preferencia kvality nad kvantitou priniesla jednotlivé kolekcie rezortov a hotelov, ktoré majú exkluzívny a intímny charakter a najviac päťdesiat členov. Spoločný charakter týchto hotelov: nezvyčajný výber lokality, odstup od ruchu veľkomiest, splynutie s prírodou. Luxus je samozrejmosťou.