Bedtime stories as a source of cultural upbringing demonstrated in Slovak and Japanese folk tales - Hrivíková, Tatiana, 1959-
Prenášanie kultúrnych hodnôt v rodine. Špeciálne vlastnosti ľudových rozprávok pre tvorbu kultúrnych hodnôt.