Modelling of Air Pollution by Road Traffic NOx Emissions from Passenger Cars - Mačala, Jozef
Metodológia kalkulácie emisií COx (pre studené "cold engine" a horúce motory). Kalkulácia emisií podľa kvality cestnej komunikácie. Kalkulácia emisií pri substitúcií benzínu za plyn.