Koncept kreativity v znaleckej činnosti pre odvetvie Personalistika - Kintler, Jakub, 1979-
Náročnosť znaleckej činnosti pri riešení úloh v odvetví Personalistika. Význam kreativity v znaleckej činnosti znalca - personalistu, jeho schopností, prístupu a inovatívneho myslenia pri riešení jednotlivých zadaní.