Ženy podnikajú inak. Sociálne a spolu - Nejedlý, Tomáš
Internet a sociálne siete otvárajú ženám dvere do sveta podnikania a umožňujú im nehrať podľa pravidiel, ktoré uznávajú muži. Komunita E-ženy pomáha ženám nájsť odvahu na podnikanie a radí, ako v ňom uspieť a ostať pri tom samy sebou. Podobnú rolu má psychlogička Ágnes Vidová v Maďarsku, ktorá radí maďarským ženám, ako žačať podnikať. Čo odrádza ženy od podnikania.