Znalosti ako zdroj informácií pre podnikateľský plán, ktorý je najdôležitejším dokumentom v ohodnocovacom procese - Hrubizna, Marián
Úloha znalostí pri vytváraní podnikateľského plánu, ktorý je najdôležitejším dokumentom pri ohodnocovaní podniku pri použití podnikateľskej metódy. Znalostný manažment ako správny nástroj pri vytváraní korektného podnikateľského plánu.