Právo na odmietnutie vykonania znaleckého úkonu zo strany znalca - Strapáč, Peter
Odmiernutie vykonania znaleckého úkonu zo strany znalcov. Charakterizovanie vykonania jednostranného právneho úkonu, ktorý je adresovaný orgánu verejnej moci, alebo inému zadávateľovi. Ochrana znalcov pred prípadnými disciplinárnymi podaniami zo strany zadávateľov. Zákon č. 382/2004 Z. z. o znalcoch, tlmočníkoch a prekladateľoch.