Finančný prenájom (lízing) z účtovného a daňového hľadiska v roku 2015 - Vidová, Michaela
Ekonomická podstata lízingu. Lízing z právneho, účtovného a daňového hľadiska. Postupy účtovania v jednoduchom a podvojnom účtovníctve. Lízingové zmluvy. Úrok pri lízingu. Spätný lízing.