Správa softvérových aktív – nástroj efektívneho využívania dlhodobého nehmotného majetku - Romanová, Terézia
Správa softvérového majetku je osvedčený postup, ktorý spojením podnikových a IT procesov spolu s ďalšími nástrojmi a technológiami prinášajú podnikom viaceré výhody. Procesy riadenia organizácie súvisiace so správou softvérových aktív, predstavujú procesy prostredníctvom ktorých sa v organizácií vytvára prostredie na správu softvérových aktív a ich efektívne fungovanie.