Strategic change management in post-crisis environment - Liebelt, Helena, 1980-
Interpretačný rámec faktorov modelu riadenia: vzorce zmien, stratégia, integrácia manažmentu zmien do pokrízovej stratégie, riadenia a vodcovstvo, komunikácia. Koncepty riadenia: proaktívny prístup a konštantná transformácia, vnímaná dvojjazyčnosť - strategická flexibilita, manažment a vodcovstvo, komunikácia.