Plynárenské huby - významný nástroj obchodovania so zemným plynom - Bašová, Alena, 1961-
Charakteristika plynárenských hubov. Postavenie hubov na trhu s plynom. Vývoj plynárenských hubov. Tvorba cien v huboch.