Súčasný stav a možnosti odevného a textilného priemyslu na Slovensku - Trančík, Ivan
Vývoj gigantu odevného a textilného priemyslu v Československej republike (do roku 1990) a súčasný stav odvetvia na Slovensku. Stav v Európskej únii.