Vzostup filantrokapitalistov - Obradovič, Filip
Pojem filantrokapitalizmus. Investovať, nie darovať, peniaze tak, aby boli užitočné pre spoločnosť a zároveň aby zarábali. Rozhodnutie Marka Zuckerberga zakladateľa Facebooku. Filantropia Billa Gatesa. Andrej Kiska - priekopník filantrokapitalizmu na Slovensku. Snaha zmeniť spoločnosť k lepšiemu. Vzdelanie ako kľúč k úspechu.