Rast osobnosti človeka a celoživotné vzdelávanie - Farkašová, Viera
Prečo je dobré vzdelávať sa po celý život. Celoživotné vzdelávanie je alfou a omegou ďalšej existencie ľudstva v celosvetovom meradle.