Attitudes of Managers towards Disadvantaged Groups on the Labour Market in the Slovak Republic - Pawera, René
Súčasná situácia znevýhodnených skupín na trhu práce v Slovenskej republike. Niektoré zraniteľné skupiny občanov, ktoré sa stretávajú s vážnymi problémami pri hľadaní zamestnania. Motívy manažérov vo vzťahu k zamestnávaniu vybraných kandidátov ukazujúce na diskriminačné alebo non-diskriminačné správanie sa na slovenskom trhu práce.