Use of Preference Ranking Organization Method for Enrichment Evaluation for Comparison of European Union Countries - Brezina, Ivan, ml
Metóda PROMETHEE II obsahujúca základné makroekonomické ukazovatele pre porovnanie vývoja v krajinách EÚ.