A Comparison of Educational Mismatches across Europe - Maršíková, Kateřina
Nesúlad medzi vzdelávacími systémami - vzdelávacie nezhody a porovnanie situácie v oblasti trhu práce v Európe. Údaje z európskeho Social Survey ESS 5 boli použité v roku 2010 a 2011 vo vybraných krajinách Európskej únie.