Asignácia dane v roku 2016 - Kušnírová, Jana, 1977-
Zmeny v asignácii dane v súvislosti s novelizovaným zákonom o dani z príjmov účinným od januára 2016. Harmonogram termínov súvisiacich s asignáciou dane.