Informácia k novelám daňového poriadku - Jurčíková, Božena
V priebehu roka 2015 boli schválené štyri novely zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v z. n. p.