Osobitosti účtu 213 - Ceniny v účtovníctve rozpočtových a príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Čo sú ceniny. Obstaranie cenín v obecnej rozpočtovej a príspevkovej organizácii z bežného transferu zo štátneho rozpočtu.