Špecifiká mladých zvierat v účtovníctve rozpočtových a príspevkových organizácií - Šabíková, Ingrid
Mladé chovné zvieratá patria do zásob a účtujú sa na účte 124 - Zvieratá. Účtovanie pštrosov v ZOO, v mestskej a obecnej príspevkovej organizácii.