Impacts of the Ukrainian crisis on the EU - Russia foreign trade relations - Kašťáková, Elena, 1974-
Vzťahy Európskej únie s Ruskou federáciou v oblasti zahraničného obchodu. Vplyv ukrajinskej krízy na tieto vzťahy. Porovnanie zahraničnoobchodných vzťahov medzi EÚ a Ruskom a Ruskom a Čínou.