Základené témy v praxi a výskume startupov - Matušková, Ráchel, 1990-
Identifikácia hlavných tém o startupoch. Rôzne fázy vývoja startupu, ktoré sú spojené buď s vývojom produktu alebo služby alebo s fázami financovania startupu. Stratégia fungovania, financovanie a životný cyklus startupov.