Correlation between economic growth and the investment expansion of the energy companies (case of China) - Zábojník, Stanislav, 1984-
Prepojenie ekonomického rastu a spotreby energie skúmané Grangerovou kauzalitou. Odliv PZI z Číny s cieľom zabezpečenia energetických zásob. Kľúčové trendy vo vývoji čínskej investičnej energetickej politike.