Vývoj, charakteristika a financovanie startupov - Vogl, Michaela
Startupy ako nezvyčajná alternatívna oproti klasickému zamestnaniu. Význam a vývoj startupov, typy financovania a chyby vyskytujúce sa pri vzniku startupu. Mladí ľudia a popularita startupov. Podpora štátu a neštátnych subjektov k tejto forme podnikania.