Budovanie rizikového podnikania: Faktory vplyvu a podnikateľské stratégie startupov - Zagoršek, Branislav, 1984-
Vytvorenie a zhodnotenie poznatkovej bázy o startupoch za účelom ich ďalšieho skúmania so zameraním na podnikateľské stratégie. Faktory vplyvu na startupy, možnosti rozvoja a inovácii nového podnikania. Fungovanie startupov - bariéry vzniku a rastu podnikania, na ktoré by sa mali startupy sústrediť.