Konkurenačná výhoda a podnikateľské stratégie v startupoch - Mišúnová Hudáková, Ivana, 1976-
Skúmanie konkurenčnej výhody tvoriacej jadro podnikateľskej stratégie startupov, ktoré sú počas svojej existencie vystavené turbulentnému podnikateľskému prostrediu. Špecifiká a vývojové tendencie startupov.