Audity druhou strunou ako nástroj zlepšovania procesov v stavebníctve - Bogdanovská, Gabriela
Prípadová štúdia analýzy auditov druhou stranou realizovaných stavebnou spoločnosťou u jej dodávateľov. Zmluva s dodávateľom a jej naplnenie. Riadenie kvality a interné audity. Štandardný postup pri realizácii auditu.