Príležitosti a priority po aplikácii modelu CAF - Plai, Ľubomír
Vhodné spôsoby neustáleho zlepšovania v snahe dosiahnuť výnimočnosť v kvalite a efektívnosti poskytovaných služieb vo verejnom sektore v súčasnosti. Model CAF a metodika RADAR, ktorá je srdcom modelu výnimočnosti EFQM.