Viszlát Fornetti, szia Minit! - Jurinová, Martina
Rodinná pekárenská firma, ktorá vďaka franšízingu dnes patrí k najväčším rodinným firmám svojho druhu v krajine. Premenovanie značky Fornetti na Minit. História rodinnej firmy. 250 značkových pekárničiek na Slovensku a 150 v Českej republike. Podnik zostáva v rodine.