CAF míting v Bruseli - Plai, Ľubomír
Stretnutie národných korešpondentov Spoločného systému hodnotenia kvality CAF (Common Assessment Framework) v Bruseli. Hlavné body rokovania a príprava podujatia v sieti EUPAN (European Union Public Administration Network). Návrhy predložené Slovenskou republikou.