Čo potrebujete vedieť o franšízingu - Jurinová, Martina
Franšízing ako dobrá voľba pre podnikanie. Priekopníci franšízingového podnikania. Top 10 franšízingových systémov v Európe. Podstata franšízingového podnikania. Vzťah franšízor - franšízant. Situácia na Slovensku a v Českej republike.