Aktuální vývoj regulace pojišťovnictví v EU - Herboczková, Jana
Zavedenie ragulatórneho a dohľadového režimu podľa smernice Solventnosť II. Zákon o poisťovníctve a jeho implementácia. Vykonávajúce predpisy EÚ a ich budúci vývoj. Pravidlá EÚ k Solventnosti II - stav k 24. 11. 2015.