Nákladové kritériá hodnotenia ekonomickej efektívnosti investičných projektov - Freňáková, Magdaléna, 1981-
Nákladové kritériá hodnotenia ekonomickej efektívnosti investičných projektov. Popis metódy priemerných ročných nákladov a metódy diskontovaných nákladov.