Zdravotní pojištění cizinců musí být zachováno v režimu zdravého rozumu - Kareš, Robert
Návrh úpravy zdravotného poistenia cudzincov, ktoré vymedzuje nové náležitosti povinného komerčného zdravotného poistenia cudzincov na území Českej republiky. Nová právna úprava a rozdiely oproti verejnému zdravotnému poisteniu v ČR.